Vodotesná korková podlaha do kúpeľne


Ak hľadáte podlahy, ktoré sú odolné proti rozliatiu a vlhkosti, napr. B. proti kúpeľni alebo bielizni, je to veľmi dobrý nápad. Nielen, že sú vodotesné, ale aj veľmi ľahko sa usporiadajú. Korok je tiež tichý, pružný (ďalšia výhoda pri chôdzi) a úplne prírodný materiál. Vysnívaná kúpeľňa by mala byť krásna, praktická a teplá.

Korkové interiérové ​​prvky sú mimoriadne originálnym riešením, ktoré úspešne implementuje tieto kľúčové predpoklady ideálneho dizajnu.


Hydro korok


Hydro korok sú korkové listy, ktoré sú pokryté citlivým vinylovým filmom. Vyrobené v triede T (extrémne vysoká oteruvzdornosť), nemenia svoje vlastnosti pod vplyvom nábytkových kolies a zároveň sú úplne vodotesné. Cork má krásnu nehnuteľnosť, ktorá z neho robí dokonalú podlahu do kúpeľne, kam často chodíte bosí. Odráža to teplo.

Poskytuje pocit tepla z podlahy a je alternatívou k podlahovému vykurovaniu. Korková podlaha sa samozrejme nezohrieva, ale komfort takého riešenia, ktoré odráža teplo, je neporovnateľne vysoký v porovnaní s obkladmi v kúpeľni, ktoré sú vždy studené.Výhody korkových podláh


Výhody korkových podláh


Výhoda korku oproti bežne používanej keramike spočíva hlavne v tepelnej pohode a pohodlí. Vďaka svojej bunkovej štruktúre je korok materiálom s vynikajúcimi tepelnými a zvukovými izolačnými vlastnosťami. Ak pôjdete bosí na podlahu, ktorá je s ním vyrobená, nie je cítiť prenikavý chlad, ako je to v prípade keramických podláh.

Mäkký povrch tiež veľmi dobre absorbuje tlak počas krokov a má priaznivý vplyv na svaly a kĺby. Pri správnej inštalácii si korkový obklad ľahko poradí s vlhkosťou a chladom vo vnútri, čo tiež umožňuje veľmi elegantným spôsobom.

Najdôležitejšie je mať na pamäti, že pri rozhodovaní o korkovom povrchu kúpeľne by sme si mali zvoliť technológiu, ktorá sa použije na lepenie dlaždíc na podlahu. Vďaka tomuto priestoru je ich povrch vyplnený, čím sa zabráni tomu, aby sa dostali pod vodu. Maľovanie celej hotovej podlahy zase chráni pred vlhkosťou medzi medzerami medzi dlaždicami.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link