Zásady ochrany osobných údajov a súbory cookies

Zásady ochrany osobných údajov

Od 25. mája 2018 začne platiť nové nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 (tzv. RODO) o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a osobných údajov o voľnom pohybe týchto údajov. .

Podľa čl. 13 ods. 1 a ods. 2 všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov z 27. apríla 2016 (vestník zákonov UE L 119 zo 4. apríla 2016), informujem, že:

1) Správcom vašich osobných údajov je Korex International sp. z o.o. so sídlom 26-600 Radom, ul. Staromiejska 10A, Poľsko.

  • Číslo NIP – 9482613696
  • číslo KRS – 0000723790
  • REGON – 369738671

2) Vaše osobné údaje budú spracované za účelom vykonania kúpnej zmluvy (vykonania objednávky) alebo za účelom vykonania vašej žiadosti o kroky pred uzavretím kúpnej zmluvy. (Právny základ: článok 6 ods. 1 písm. B) nariadenia o ochrane osobných údajov z 27. apríla 2016).

3) Príjemcom vašich osobných údajov budú kuriérske / prepravné spoločnosti vykonávajúce na žiadosť správcu prepravné služby potrebné na splnenie kúpnej zmluvy;

4) Vaše osobné údaje sa budú uchovávať tak dlho, ako je to nevyhnutné na splnenie kúpnej zmluvy, a po uplynutí tejto doby, a to po dobu piatich rokov od premlčania nárokov prevádzkovateľa a v súvislosti s nimi. (počítané od začiatku roka nasledujúceho po fiškálnom roku), v ktorom došlo k obmedzeniu). (Právny základ: článok 5 ods. 1 písm. E) nariadenia o ochrane osobných údajov z 27. apríla 2016; čl. 74 ods. 2 bod 4 a ods. 3 zákona z 29. septembra 1994 o účtovníctve). / p>

5) máte právo na prístup k svojim osobným údajom a právo na opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania, právo na prenos údajov a právo namietať proti ich spracúvaniu;

6) Máte právo podať sťažnosť predsedovi Úradu na ochranu osobných údajov, ak sa domnievate, že spracúvanie osobných údajov, ktoré sa vás týka, porušuje ustanovenia všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov z 27. Apríla 2016;

7) Zadanie vašich osobných údajov vami je podmienkou uzavretia kúpnej zmluvy. Ste povinní ich poskytnúť a následkom neposkytnutia osobných údajov bude neschopnosť uzavrieť a vykonať kúpnu zmluvu správcom.

Ak máte akékoľvek otázky, zostávame vám k dispozícii.

* Korex International sp. z o.o. nenesie zodpovednosť za termíny doručenia kuriérskymi spoločnosťami. Ak si chcete objednať zásielku s konkrétnym dátumom doručenia, napíšte prosím e-mailom – požiadame kuriéra o cenovú ponuku vašich služieb.

Súbory cookie

Webové stránky nezhromažďujú automaticky žiadne informácie, s výnimkou informácií obsiahnutých v súboroch cookie.

Súbory cookie sú údaje IT, najmä textové súbory, ktoré sa ukladajú v koncovom zariadení používateľa webových stránok a sú určené na používanie webových stránok. Súbory cookie zvyčajne obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, čas ich uloženia na koncovom zariadení a jedinečné číslo.

Subjekt umiestňujúci cookies na koncovom zariadení používateľa webových stránok a pristupujúci k nim je prevádzkovateľ webových stránok Korex international sp. z o.o. so sídlom ul. Staromiejska 10A, 26-600 Radom

Súbory cookie sa používajú na:

a) Vytvára štatistiku, ktorá pomáha pochopiť, ako používatelia webových stránok používajú webové stránky, čo umožňuje vylepšiť ich štruktúru a obsah.

b) udržiavanie relácie používateľa webových stránok (po prihlásení), vďaka čomu nemusí užívateľ znova zadávať svoje prihlasovacie meno a heslo na každej podstránke webovej stránky;

Webové stránky používajú dva základné typy súborov cookie: súbory cookie relácie a trvalé súbory cookie. Súbory cookie relácie sú dočasné súbory, ktoré sa ukladajú na koncovom zariadení používateľa až do odhlásenia, opustenia webových stránok alebo do vypnutia softvéru (webového prehliadača). Trvalé súbory cookie sa ukladajú v zariadení používateľa po dobu stanovenú v parametroch súboru cookie alebo dovtedy, kým ich používateľ nevymaže.

Webové stránky používajú nasledujúce typy súborov cookie:

a) „nevyhnutné“ cookies umožňujúce použitie služieb dostupných na Webovej stránke, napr. autentifikačné cookies používané pre služby, ktoré vyžadujú autentifikáciu na webových stránkach;

b) cookies používané na zaistenie bezpečnosti, napr. používa sa na zisťovanie podvodov v oblasti autentifikácie na Webovej stránke;

c) „efektívne“ súbory cookie umožňujúce zhromažďovanie informácií o používaní webových stránok;

d) „funkčné“ cookies, ktoré umožňujú „zapamätanie si“ nastavení zvolených používateľom a prispôsobenie používateľského rozhrania, napr. pokiaľ ide o jazyk alebo oblasť pôvodu používateľa, veľkosť písma, vzhľad webovej stránky atď. ;

V mnohých prípadoch umožňuje softvér používaný na prehliadanie webových stránok (webový prehliadač) predvolene ukladanie súborov cookie do zariadenia používateľa. Používatelia webových stránok môžu svoje nastavenia súborov cookie kedykoľvek zmeniť. Tieto nastavenia je možné meniť najmä tak, aby blokovali automatické narábanie s cookies v nastaveniach webového prehliadača alebo ich informovali o každej položke v zariadení používateľa webových stránok. Podrobné informácie o možnostiach a spôsoboch zaobchádzania s cookies sú dostupné v nastaveniach softvéru (webového prehliadača).

Prevádzkovateľ webových stránok informuje, že obmedzenia používania súborov cookie môžu mať vplyv na niektoré funkcie dostupné na webových stránkach.

Súbory cookie umiestnené na koncovom zariadení používateľa webových stránok môžu používať aj inzerenti a partneri spolupracujúci s prevádzkovateľom webových stránok.

+ +
X
Objednať vzorky korku
Copy link