Originálne usporiadanie bytu – nástenné korky


Korok je veľmi odolný materiál. Má antistatické vlastnosti; H. Nepritahuje a neabsorbuje prach, a preto sa odporúča pre alergikov a astmatikov.

Tiež sa ľahko čistí. Je to vždy príjemné na dotyk. Neumožňuje alebo neabsorbuje teplo, takže sa dá úspešne použiť na izoláciu miestností. Príroda opäť ukazuje svoje neobmedzené možnosti.

Teplý nádych prírody – najjednoduchší spôsob, ako opísať dojem steny pokrytej korkom. Jeho organická štruktúra nám pripomína, odkiaľ tento neobvyklý materiál pochádza. Je to kôra korkového duba, ktorej háje sú neoddeliteľnou súčasťou portugalskej krajiny. Majestátne stromy zelené proti modrej oblohe – tento pohľad je pôsobivý a nezabudnuteľný.


Dotyk prírody


Kôra používaná na obkladanie stien a podláh pochádza zo stromov, ktoré majú najmenej 25 rokov. Nemusíte vyrezávať duby sami. Môžete slobodne rásť. Existujú dokonca pôsobivé 250 rokov staré exempláre.

Korok je skutočným darom od prírody. Žiadny iný prírodný materiál nespája toľko výhod: korok tepelne a akusticky izoluje, tlmí nárazy, je elastický, pod tlakom, ale po zastavení sa vráti do pôvodného tvaru, je antistatický, odolný voči vlhkosti. Čo je dôležité, korok je zachovaná bez poškodenia prírodného prostredia; Táto spracovaná korková dubová kôra bola odstránená z kmeňa rastúceho stromu. Je preto ideálnym materiálom pre pohodlnú a ekologickú podlahu.


Charizmatická výzdoba miestnosti


Nástenná dekorácia korok je prírodná a absolútne charizmatická dekorácia miestnosti. Jedná sa o jedinečné a praktické riešenie, pretože korkové obklady stien zlepšujú vnútornú mikroklímu, znižujú hladinu hluku v byte a robia steny teplejšími.

Dekoratívna korok na stene chráni povrch pred nečistotami aj na miestach s vysokou premávkou, ako sú átria a chodby. So zarážkou na stenu ako mimoriadne odolným produktom sa môžete dlho tešiť zo svojich estetických a praktických hodnôt. Početné výhody nástennej koroka dávajú personalizácii vášho interiéru nový, jedinečný význam! Dlaždice môžu byť položené v suchých miestnostiach, ako sú obývacie izby, spálne alebo detské izby, ako aj na vlhkých miestach, ako sú kuchyne, kúpeľne alebo sauny. Korkové dlaždice vytvárajú jedinečnú výzdobu bytov.

Vďaka množstvu vzorov a použitým farbiacim technikám je možné zvoliť dlaždice pre akýkoľvek typ interiéru. Korok na stene je tiež praktickým riešením – zlepšuje mikroklímu, znižuje hladinu hluku, zahrieva nás a chráni povrch pred nečistotami na miestach s vysokou premávkou, ako sú nádvoria a chodby. Inštalácia je pomerne jednoduchá, korkové dlaždice sa lepia priamo na povrch stien.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link