Stíšiť miestnosť korkovou podložkou


Hluk je nepriateľom pokoja a pohody a počutie človeka za stenou v byte môže zmeniť život na skutočnú nočnú moru. Preto používame izoláciu šumu.

Korok znižuje prenos hluku a vytvára pokojné a pokojné prostredie; nie je tu žiadny iný materiál, ani prírodný, ani vyrobený človekom, so všetkými vlastnosťami, ktoré platia iba pre surový korok. Ľahký, odolný proti hnilobe, netoxický, s dobrou kompresiou a rozťažnosťou, ohňovzdorný, nepriepustný, mäkký a nadnášajúci. Okrem týchto pozoruhodných vlastností je korková kôra tiež udržateľným, obnoviteľným a ekologickým prírodným zdrojom.


Vynikajúca zvuková izolácia


Korková kôra sa vo vhodných intervaloch „oddeľuje“ z korkových dubov bez poškodenia stromov a umožňuje na jej mieste rásť novú kôru, aby nedošlo k poškodeniu prírody, vyrúbaniu alebo zničeniu stromov, narušeniu flóry a fauny a napriek tomu Z tejto jedinečnej suroviny prosperuje celé odvetvie. Korkovú kôru je možné pravidelne zbierať z jedného stromu – každých 9 až 12 rokov a celkovo až 12-krát.

Izolačný základný náter pre panely z prírodného korku je trvalý produkt, takže môžeme zaručiť, že vydrží oveľa dlhšie ako podlaha. Vyrábajú sa rovnakou technológiou ako štandardný korok v kotúči kombinujúci prírodný korkový agregát s ekologickým spojivom, avšak s tým rozdielom, že majú o niečo menšiu hustotu a pórovitejšiu štruktúru na zlepšenie izolačných parametrov.


Trvalý produkt


V prípade základov z gumového základu používaných pre koncové podlahy a vyžadujúcich substrát s vysokou hustotou, sa do zmesi korkového kameniva pridá vhodná časť gumového degranulátu. Korkový základný náter sa používa na všetky typy povrchov, od plávajúcich podláh, napr. B. spoločné panely, parkety a drevené dosky, koberce, linoleum, PVC až korok, prírodný kameň a keramické dlaždice.

Výberom 100% prírodných produktov z korku prispievať k rozvoju inovatívnych a udržateľných riešení a tým pomáhate chrániť naše prírodné prostredie.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link