Odolné a praktické korkové doplnky


Prírodný korok je nielen všestranný izolačný materiál a vynikajúci obal na steny a podlahy.

Nechýbajú originálne a praktické doplnky, ako sú korkové doplnky (peňaženky a korkové tašky, opasky a korkové oblečenie), ale aj netradičné ozdobné predmety, ako sú misky a korkové hrnce, korkové lampy, šperky alebo USB kľúče.


Perfektný korkový darček


90% korku tvorí vzduch, čo z neho robí veľmi pružný materiál. Vďaka tomuto korku sa vyrábajú neobvyklé doplnky pre každodenné použitie a tiež úžasné ekologické prístroje, ktoré sa môžu nepochybne stať veľkým prekvapením pre milovníkov prírody a ekológie. Korkové doplnky sú ideálne pre alergikov, pretože korok ako surovina neláka prach a nedráždi nosné sliznice a dýchacie cesty.

Je bezpečný pri kontakte s pokožkou, pretože nespôsobuje alergie. Korkové výrobky sú veľmi trvanlivé, nedrobia sa, nevyblednú a ľahko sa čistia. Krásne korkové doplnky ako kvetináče, dáždniky, držiaky na sviečky, podložky pod myš, fotorámčeky a krúžky na kľúče sú určite originálnym darčekom pre každú príležitosť.

Netradičné ozdobné predmety z korku je možné použiť rôznymi spôsobmi. Samotné vedomie, že výroba korku nijako nepoškodzuje životné prostredie, pretože pochádza zo samoregeneračných stromov, je predovšetkým spravodlivým argumentom v prospech jeho použitia v mnohých priemyselných odvetviach.


Prírodné vlastnosti


Korok sa počas používania správa ako prírodná koža. Na ňom sa objavujú jemné, prirodzené vrásky. Zátka je navyše mimoriadne odolná proti zafarbeniu a oderu. Bude to ideálny, ekologický a určite originálny darček, ktorý prekvapí aj toho najnáročnejšieho človeka.

Ľahko sa čistí a nevyžaduje žiadnu ďalšiu údržbu. Korok je navyše antialergická, nedráždi pokožku, sliznicu očí ani nos. Kuchynské podložky na teplé jedlá, vianočné ozdoby alebo ručne vyrobené taniere s vínovými zátkami potešia každého milovníka ekológie a remeselných výrobkov.

Dobrým nápadom na darček môže byť aj korková doska v tvare karty. Ideálne sa hodí na označenie novoobjavených miest každým cestujúcim. Tieto mimoriadne prírodné doplnky alebo galantéria sa určite zmenia


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link