Módne a originálne korkové doplnky z korku


Viete, že korkové doplnky v dome sú originálne a krásne? Existujú aj také, ktoré sú ohľaduplné k životnému prostrediu, vyrobené z korkového duba alebo duba Quercus. Ak chcete, môžete zmeniť svoj domov o 180 stupňov pomocou módnych korkových doplnkov. Prírodný korok je nielen všestranný izolačný materiál a vynikajúci obal na steny a podlahy.


Alternatíva k tradičnej stene


Korkové rolky sú úplne univerzálne. Môžete ich použiť ako korkový plát doma, v kancelárii alebo v škole. Slúžia však aj ako izolácia budov alebo tlmenie stien. Používajú sa tiež ako materiál na tesnenie, pri výrobe reklamných zariadení a ako vysoko kvalitný korkový podklad pre panely alebo obklady.

Jedinečné vlastnosti korkových kladiek sa oceňujú aj pri modelovaní pri stavbe architektonických alebo železničných modelov a ako korkové vankúše a podložky na jogu alebo fitnes. Strednozrnný korkový valec je ideálny na výrobu všetkých druhov povrchov na pripínanie informácií, reklám, spravodajov atď. Vďaka svojej vysokej flexibilite, vysokej estetike a vysokej odolnosti proti trieskam sa stredne zrnitý korok používa ako korková nástenka, vitrína a reklamná obrazovka.


Korková nástenka


Obchodné dokumenty môžete ľahko a bezpečne pripevniť k svojmu kancelárskemu korku alebo fotografiám z dovolenky doma. V tomto prípade potrebujete korkovú dosku s hrúbkou 5 – 10 mm. Korkové rolky na stenu s hrúbkou 2 – 4 mm urobia svoju prácu, ak už máte mäkký podklad, na ktorý chcete nalepiť ozdobnú vrstvu korku.

Ako základ pre takúto tenkú korkovú rolku môžete použiť mäkkú pórovitú plsť, polystyrén alebo lepenku. Ak vám však záleží viac na hrúbke ako na korkovom formáte, zvoľte korkovú dosku so stredným zrnom, ktorá je hrubá viac ako 10 mm. Takto hrubú korkovú dosku je možné prilepiť priamo na stenu alebo iný podklad alebo z nej urobiť korkové rozdelenie medzi pracovnými stolmi, ktoré pôsobia ako pružina na pracovisku a ako praktická a ľahko prístupná veľká korková doska.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link