Korkové dosky – vynikajúce miesto pre informácie a poznámky


Ľahký, praktický, na poznámky alebo fotografie – pinboard umožňuje niekoľko zmien kompozície. Niet divu, že kancelárie rýchlo prešli k interiérovému dizajnu.

Je to tiež skvelé riešenie pre detskú izbu. Korkové panely je možné ľahko inštalovať a prispôsobiť takmer každému interiéru


Pre domácu kanceláriu


Korkové dosky sa vyznačujú vysokou odolnosťou. Dajú sa k nej ľahko pripojiť a odstrániť všetky informácie. Funguje to hlavne tam, kde sa často rodia nápady a menia sa materiály pre prácu.

Môžete na ňu tiež ľahko umiestniť dôležité správy alebo pripomienky – pomôže vám to usporiadať si denný rozvrh. Príslušenstvo, ako je korková doska, uľahčuje prácu v domácej kancelárii. Pri výbere modelu by ste mali venovať pozornosť predovšetkým jeho rozmerom. Ich definovanie pomáha určiť, koľko miesta je k dispozícii, kde doska visí a koľko materiálov a poznámok bude rozmiestnených po celý deň.


Obývacia izba, spálňa alebo detská izba


Korkové dosky vždy pomáhajú držať krok – môžu vás motivovať, keď na nich nájdete vety a slogany, inšpirovať alebo uľahčiť plánovanie a pripomínať vám cestovateľské sny. Tiež stojí za to personalizovať nástenku, napríklad umiestnením vašich obľúbených obrázkov.

Takáto koláž sa dá ľahko kedykoľvek zmeniť! Rovnako dôležitý je rám rámu – drevo je najneutrálnejšie usporiadanie a kov zapadá do moderných aranžmánov.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link