Rýchle nastavenie, skvelý efekt – výhody samolepiaceho korku


Potrebuje vaše dieťa v miestnosti korkovú dosku alebo ste učiteľom školy a chcete použiť korkovú dosku, aby si vaši študenti mohli pripnúť veci na korkovú stenu? Pravdepodobne ste už navštívili veľa obchodov a zistili ste, že korok sa javí ako vaša najlepšia stávka, ale stále nemáte čas na zhromaždenie a nastavenie všetkých týchto vecí? Zdá sa vám to príliš komplikované? Vyskúšajte samolepiaci korok! Montáž na stenu je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne zložité znalosti.


Samolepiace korkové dosky


Bolo to presne tak? Názov je samozrejmý. Ak sa uistíte, že vaši študenti môžu zdieľať veci, kompenzovať ich a zošívať korkovú fóliu, nie je s tým žiadny problém – je dostatočne hrubý na to, aby zvládol všetky perá, ale zároveň vyzerá pekne a nie je ľahké ho zložiť. Ušetrí to veľa času, pretože je veľmi ľahké ho pripevniť na stenu. A je tu ešte jeden prístup zo samolepiacej korkovej fólie: môžete ju na chvíľu nalepiť na čokoľvek. Ak sa vaše dieťa nudí, alebo si myslíte, že to nie je skutočné, alebo je pre túto korkovú doska lepšie miesto, nájdete ho hneď vedľa steny bez toho, aby vás bolo počuť. Stena nie je hotová a nechuť je dosť jednoduchá. Je to počuť falošné správy pre tých, ktorí skutočne neznášajú premiestňovanie vecí po dome.


Ekologická nezávadnosť korkových plechov


Darüber hinaus sind die selbstklebenden Korkplatten wirklich umweltfreundlich, nicht nur, weil sie aus Kork bestehen (dem umweltfreundlichsten Material aller Zeiten), sondern auch, weil sie einfach entfernt werden können. Sie können sich einfach dafür entscheiden, das Korkblatt loszuwerden und es Ihrem Nachbarn zu geben, der es besser nutzen kann. Vielleicht freuen sich seine Kinder über ein Korkbrett, oder Sie geben es der örtlichen Schule.

In jedem Fall wird die Korkrolle nicht beschädigt und Sie können sie mehrmals entfernen oder montieren. Dies macht sie nicht nur umweltfreundlich, sondern auch zu einem wirklich guten Material für Überarbeitungen oder Designänderungen in Ihrem Haus. Ihre Kinder werden froh sein, das selbstklebende Korkblatt so viel bewegen zu können!


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link