Korkové dosky pre kanceláriu a nielen


Ak sa pozriete na fotografie mnohých kancelárií alebo miestností, zistíte, že väčšina z nich má nejaký druh korkovej dosky. Sú skutočne užitočné a pod pojmom „užitočné“ máme na mysli, že keď ich môžete získať pre svoju kanceláriu alebo domov, ako bez nich žiť? Čo je také dobré na korkových doskách alebo korkových kotúčoch? Stačí sa pozrieť.


Kancelárska korková doska


Pracovníci kancelárie milujú korkové obliečky nielen pre svoju ohľaduplnosť k životnému prostrediu, ale aj pre ľahkú komunikáciu, ktorá je s nimi možná. Sú užitočné, keď na nich chcete pripnúť veci, či už sú to fotografie blízkych alebo poznámky, ktoré vám pripomínajú dôležité veci. Je to tiež zaujímavý nástroj na komunikáciu – môžete doň pripnúť poznámky zo schôdzky alebo diskrétne pripomenúť spolupracovníkom, že musia niečo urobiť.


Korková rolka v domácnosti


Alebo keď dostanete korkovú nastenka pre svoju domácnosť, môžete zdieľať svoju večnú lásku k členom rodiny a priložiť k nim nákupné zoznamy korkových plachiet alebo zoznamy pracovných dní. Vaše deti budú radi, keď im výveska pripomína dôležité domáce úlohy, termíny, témy esejí a výskumy.

Môžete tam tiež pripnúť zaujímavé, motivačné alebo vtipné citáty. Je to skutočne zaujímavý koncept, ktorým sa vaše dieťa môže vyjadrovať v miestnosti bez toho, aby muselo natierať steny alebo čokoľvek, čo by miestnosť trvalo zmenilo. Je to obzvlášť dôležité, ak je miestnosť prenajatá a nemôžete tam robiť príliš veľa zmien bez súhlasu vlastníka.


Korková tabuľa v škole


Jedno z najväčších použití korkovej dosky je v triede. Učiteľ sem môže priložiť ľubovoľnú domácu úlohu alebo pripomenutie. Môže byť použitý aj pre študentov, aby sa lepšie spoznali. Najbežnejšou činnosťou je požiadať študentov o ich fotografie od útleho detstva. Pripnite ich na nástenku a nechajte ich hádať, kto je kto. Môžete sa navzájom spoznávať a užiť si veľa zábavy! A s korkovou doskou môžete robiť oveľa viac aktivít.


Korková plachta alebo rolka môžu byť tiež užitočné na mnohé ďalšie účely. Vďaka mnohonásobnému použitiu patria k najlepším produktom na trhu, najmä preto, že sú zároveň šetrné k životnému prostrediu. Je to vynikajúci spôsob, ako vzdelávať študentov alebo zamestnancov o tomto trende a vysvetliť, prečo je dobré používať ekologické výrobky. Neváhajte a zaobstarajte si korkovú dosku. Lepšie ako nikdy!


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link