Pozvať prírodu do svojho domova? Jedinečné korkové doplnky


Korkové puzdro na telefón? Korkový opasok? Viete si predstaviť tieto veci? Korok sa nepoužíva iba na zátky na víno! Je to tiež skvelý materiál pre akékoľvek príslušenstvo spojené s korkom. Najčastejšie ide o korkovú dosku alebo korkovú rolku. Aké sú niektoré z ďalších populárnych? Na rozdiel od toho, čo ste si predstavovali, na trhu je v skutočnosti pomerne veľa príslušenstva vyrobených z korku.


Blok z korku


Pripravujete pre svojich hostí čaj alebo kávu? Položte pohár na korkovú podložku a podávajte ho svojim hosťom. Tento trik zaisťuje, že stôl nebude príliš horúci alebo sa trvale nepoškodí horúcim nápojom.

Robí to kvôli vynikajúcim tepelným vlastnostiam korku, ktoré mu umožňujú zostať nepoškodený a stále udržiavať nápoj zahriaty. Podobne sa správa korková podlaha. Ak vás tieto vlastnosti zaujali, môžete si zaobstarať korkovú podložku, ktorá pokryje celú vašu podlahu a nie stôl.


Ergonomická korková podložka pod myš


Prečo by ste sa mali trápiť hraním na lacnej podložke, ktorá sa po týždňoch náročného používania sama zroluje, keď stačí kúpiť rovnako lacnú a kvalitnú korkovú podložku pod myš? Ďalej môže byť s niektorými ďalšími úpravami ergonomický.

Celkovo je to pre hráča skutočne dobré zariadenie. Možno profesionálny hráč potrebuje nejaké ďalšie funkcie, ale malo by to byť dobré pre príležitostného hráča, ktorý si chce oddýchnuť pri dobrej stratégii alebo strieľačke z pohľadu prvej osoby.


Korková doska


Je potrebné povedať, že korková doska je pravdepodobne najpopulárnejším korkovým doplnkom v okolí, ale nikdy neprestane byť užitočná. Ak ste dieťa, môže sa použiť ako pripomienka domácich úloh. Ak ste študent, môžete si tu nechať všetky svoje poznámky a rozvrhy. A ak už pracujete alebo ste rodičom, korková doska má ešte ďalšie využitie. Je to len také lacné, ekonomické a ekologické? ako čokoľvek z korku.

A hoci sa korok javí ako krehký materiál, ktorý sa ľahko poškodí, v skutočnosti je lepší ako väčšina materiálov. Ak na korok položíte ťažkú ​​vec, môže to spôsobiť malú škodu, ale vždy sa odrazí. Z tohto dôvodu je korková doska pre deti väčšinou najlepšou voľbou, pretože vždy náhodne alebo náhodne nepoškodia veci a korková doska sa ľahko nezničí. Ak si chcete zaobstarať niečo iné, môžete zvážiť aj lepiacu rolku alebo korkovú rolku. Môžu byť ľahko prilepené k stene a pôsobiť ako korkový plát, pričom zároveň zvyšujú jedinečné tepelné a zvukovoizolačné vlastnosti korku.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link