Bezpečnosť a pohodlie – korok v škôlke


V určitom okamihu musí každý premýšľať, ako navrhnúť detskú izbu. Povedia, že je to dieťa – nepotrebuje žiadne zložité vzory ani obloženie. „Dizajnom“ nemáme na mysli módnu formu, ale uspokojenie všetkých potrieb detí (a rodičov!)

Myslieť. Každé dieťa potrebuje teplú miestnosť s mäkkou podlahou. Je to vôbec možné urobiť bez toho, aby ste minuli veľa peňazí? Áno, prichádza hrdina – korková podlaha alebo korkové podložky.


Prečo je korok taký skvelý?


Prečo je korok taký skvelý, že by ste sa mohli pýtať? Myslím tým každého korkovú dosku alebo samolepiaci korok, ale korok v izbe? A okrem toho – škôlka? Korok je v zásade lacný a ekologický materiál. Pri inštalácii korkovej podlahy udržujú tepelné vlastnosti korku miestnosť teplú, čo šetrí veľa peňazí za vykurovanie.

Tlmí tiež hluk z miestnosti, takže vaše deti môžu vydávať toľko hluku, koľko chcú, bez toho, aby pri práci rušili susedov alebo vás. Musíte vedieť, že korkové podlahy sa často používajú aj v nahrávacích štúdiách – to skutočne dáva perspektívu, však?


Niektoré ďalšie triky a tipy


Spomenul som korkovú dosku? Skutočne pomáha dieťaťu v akomkoľvek veku. Môžete tam pripnúť fotografie, vtipné citáty, pripomenutie domácich úloh alebo úlohy zadané školou. Môžete tiež nastaviť časový rozvrh.

Je to užitočné nielen pre deti, ale aj pre vás – stačí sa pozrieť na vývesku a zistiť, čo sa deje, či by si vaše dieťa malo pripraviť niečo na hodinu, alebo či ich môžete so sebou vziať na malý výlet, ak si prajete. ! Bodaj by som mal ako dieťa korkovú dosku, ktorá by tak veľmi pomohla a vyzerala naozaj super. Je to tiež skvelý spôsob, ako pripnúť svoje správy dieťaťu – možno ráno malé prekvapenie? Ako „Mama ťa miluje, pamätáš si to“ alebo lístok na cirkus pripnutý na nástenke? S týmto môžete robiť toľko vecí! Chce to len trochu kreativity!


Korkové doplnky


V škôlke môže byť potrebné aj korkové príslušenstvo. Medzi najbežnejšie patria korkové vankúše na tieto horúce nápoje, keď má vaše dieťa čaj pri písaní esejí alebo hraní hier, alebo keď sa v detskej izbe koná večierok a každý chce piť čaj. Korok je tiež vynikajúci materiál, ktorý sa dá vložiť medzi veci. Napríklad, ak sú v miestnosti dve deti a každé z nich potrebuje osobný priestor, môžete jednoducho umiestniť nábytok alebo korky, ktoré vytvoria hranicu medzi dvoma miestnosťami.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link