Originálna a pôsobivá korková stena


Pri zdobení nového domu každý chce, aby bol krásny, ale aj praktický bez toho, aby pri jeho zdobení vynaložil príliš veľa úsilia. Preto často volíme jednoduché riešenia ako fototapety na steny, zatiaľ čo si môžeme vybrať z oveľa viac. Tieto časy nám dávajú veľké vyhliadky a veľa riešení.

Jedným z najnovších trendov je zdobenie steny korkom, ekologickým a jedinečným materiálom, ktorý je navyše veľmi lacný. Umožňuje vyzdobiť dom bez toho, aby ste míňali príliš veľa peňazí, ale efekt je taký, akoby boli steny natreté alebo obložené tradičným spôsobom.


Vlastnosti stien z korku


Korková stena môže robiť požadovaný dom alebo produkciu teplým a pohodlným a súčasne potlačiť všetok hluk. Izolačné korky sú skutočne dobré pri udržiavaní poriadku v rozpočtoch kvôli úsporám, ktoré získavajú pri vytváraní zdravého životného prostredia v domácnosti. Je to tiež skvelý spôsob, ako vyzdobiť domácnosť napríklad vytvoriť jedinečnú koláž z korku.

Môže to byť veľa farieb a odtieňov, aby bolo možné urobiť skvelú kompozíciu. Je tiež dôležité poznamenať, že korok je materiál, ktorý je možné natrieť. Ak vás teda nudí prirodzená farba vášho vlastného korkového plechu alebo steny, môžete ich maľovať kedykoľvek bez obáv z toho, že materiál stratí pôsobivé atribúty.


Ďalšie predstavy o korku


Korok je ideálny aj pre alergikov. Korok môžete pripevniť aj na steny v detskej izbe, najmä preto, že tento materiál sa hodí do každého interiéru. Ak chcete, aby mala vaša izba industriálny nádych, jednoducho skombinujte ekologický korok s kovovým alebo kamenným predmetom, aby ste dosiahli zaujímavý nádych typického moderného priestoru. Korok navyše netesní steny a nechá ich dýchať, čo znamená, že pod materiálom nikdy nenájdete vlhkosť ani plesne.


V kancelárii list korku


Ak máte v domácnosti malú kanceláriu, môžete nainštalovať korkovú stenu, aby ste mohli zverejňovať dôležité informácie bez toho, aby ste ju rozbili a poškodili ďalšie trvalé. Všetky svoje poznámky máte tiež na jednom mieste bez toho, aby ste sa museli diviť, kde ste ich nechali, zatiaľ čo stena je v perfektnom tvare.

Ak chcete okolo seba fotografie alebo iné veci alebo chcete ukázať svojim hosťom, kedykoľvek sem prídu, môžete ich tiež zavesiť na korkovú stenu. Útulnosť, pohodlie, teplo – všetko súvisí s korkovými stenami, korkovými podlahami a inými vecami, ktoré sú vyrobené z korku. Ak chcete mať v miestnosti zaujímavú výzdobu a zároveň byť ohľaduplní k životnému prostrediu, vyberte si všetky veci z korku.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link