Odolná a stabilná korková podlaha



Už ste niekedy považovali korkové podlahy za vhodnú voľbu pre svoju vlastnú podlahu? Ak je to tak, možno sa pýtate, či to stojí za tú námahu. Áno, korková podlaha alebo korková podložka vyzerá vo vašom byte naozaj dobre, ale ak ste niekedy videli vínový korok, možno by vás zaujímalo, či vydrží dlho. Bude to.

Dokážeme vám, že vaša vlastná korková podlaha alebo doska môžu vydržať veľmi dlho, ak sa o ne budete dobre starať a sľúbite, že s nimi nebudete zaobchádzať príliš zle. Nielen, že bude vďačný, ale bude mať aj ladný vzhľad!


Factom je, že správne ošetrená korková podlaha môže trvať až štyridsať rokov, ak nie dlhšie. Korok odoláva všetkým prasklinám, plynom, tekutinám a všetkým viac. Mnoho ľudí si v skutočnosti myslí, že korok sa môže ľahko spáliť a radšej ho používať v miestnosti s komínom. Ale to nie je pravda – korková rolka je ohňovzdorná!

Nikdy sa neroztopí ani nezapáli, keď vo vnútri nikdy nikdy nebude skutočne vysoká teplota. Niektorí ľudia sa obávajú, že ťažký nábytok by mohol korok škrabať, a preto ho vážne poškodiť. Korok však v skutočnosti odškriepaný, takže priehlbiny vytvorené mimoriadne ťažkou skrinkou alebo pohovkou nie sú stále a neexistujú ani žiadne ďalšie dôkazy. Vaša korková rolka na podlahe bude stále robiť veľmi pekne.


Jetzt ist der Korken aufgrund seiner Beständigkeit gegen fast alles, was Sie sich vorstellen können, nicht nur stabil, sondern auch wirklich gesund. Es wird besonders Allergikern empfohlen, die mit den potenziellen Allergenen im Haus vorsichtig sein müssen – Kork hilft, sie fernzuhalten.

Im Allgemeinen sind Korkunterlagen oder Korkwände stabiler als Holzböden oder -wände. Die meisten Menschen beklagen sich nie darüber, dass es schrumpft oder auf andere Weise erniedrigt. Es ist buchstäblich unzerstörbar


Stále neveríte, že korkový dub môže dať niečo, čo je dobrým materiálom pre podlahu? Potom navštívte Kongresovú knižnicu (Washington DC). Bola založená v roku 1800 a jej korková podlaha je stále v pohybe. Nikto sa nikdy nesťažuje, že vypadne alebo je nestabilný.

Existuje tiež mnoho ďalších početných príkladov samolepiaceho korku alebo plechu z korku, ktoré sa v budovách používajú už roky a všetky sú stále také dobré ako v prvý deň! Áno, je to úžasné, ale tiež to znamená, že máme naozaj šťastie, že máme taký dobrý strom ako dub Cork, ktorý nám dáva toľko dobrých izolačných korkov a ďalších vecí, ktoré si môžeme vychutnať.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link