Nahrajte skladbu iba pomocou korkovej steny!


Ak ste umelci a nikdy ste nepočuli o korkovej stene, mali by ste si určite urobiť prieskum a vyskúšať to. „Korok?“ – Budete sa diviť, či máme na mysli univerzitné mesto Cork v Írsku alebo možno Weinstopper. – „Čo to má spoločné s nahrávaním piesne?“ Vlastne veľa.


Akustické vlastnosti korkovej steny


Korkböden oder Korkwände sind eine sehr interessante Möglichkeit, Ihr eigenes Aufnahmestudio oder einen anderen Raum zu dekorieren, der zum Schweigen gebracht werden sollte. Kork ist ein Material, das aus der Rinde der Korkeiche auf eine Weise gewonnen wird, die für die Umwelt völlig unbedenklich ist und einen Baum nicht verletzt. Und es hat einige interessante Eigenschaften, einschließlich derjenigen, die für jeden interessant sein werden, der mit Musik oder anderen lauten Klängen arbeitet.

Grundsätzlich wird eine Korkrolle oder eine Korkwand Geräusche aus einem bestimmten Raum zum Schweigen bringen oder sogar stoppen. Die Sache ist, es richtig zu installieren und sicherzustellen, dass es keine Löcher in der Rolle gibt. Und es gibt noch eine zusätzliche Funktion: Sie erhalten kostenlos ein Korkbrett. Sie können alles an eine Korkwand heften, sei es eine Haftnotiz oder ein Bild Ihrer Band.


Ďalšie vlastnosti korkovej steny


Je na korku ešte niečo zaujímavé? Áno. Korková podlaha je veľmi mäkká a polstrovaná, čo z nej robí jedinečnú voľbu pre škôlku. Je to aj o tepelných vlastnostiach korku – pomáha udržiavať miestnosť v teple, čo sa môže hodiť počas dlhých zimných nocí, keď všetci snívajú o slnku a teple.

Niektorí dizajnéri, ktorí radi experimentujú s korkovými rolkami, ich dávajú ako ozdobné predmety do kuchyne alebo kúpeľne. Skutočnosť, že do korku môžete pripnúť veľa vecí, to určite uľahčuje a efekt je zvyčajne zaujímavý. A ak ste v skutočnosti umelci a vlastníte nahrávacie štúdio, môžete na ďalších umelcov zapôsobiť inovatívnym využitím korkovej rolky v miestnosti a zároveň využiť jej praktickú stránku. A ak máte priateľov, ktorí radi bojujú za životné prostredie, urobí na nich dojem takýmto ekologickým materiálom.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link