Korková rolka NL10 CORECORK 26MX1MX3MM DOPRAVA PRODUKT

260.00 Za 1 Kus

Korok v roliach 8mm (15mx1m) – jemnozrnný

 

Material Properties

Density (Kg/m3) ISO 7322 120-180

Compressive Strength (MPa) ASTM C365 0.3*

Compression modulus (MPa) ASTM C365 5.1*

Tensile strength (MPa ) ISO 7322 >0.2

Shear Strength (MPa) ASTM C273 0.9*

Shear modulus (MPa) ASTM C273 5.9*

Thermal conductivity (W/mK) ISO 8301 0.048*

Loss factor (at 1Hz) ASTM E756 0.002*

Popis


Korková rolka NL10 CORECORK 26MX1MX3MM DOPRAVA PRODUKT


CoreCork® je prírodný obnoviteľný zdroj, ktorý sa v súčasnosti používa v priemysle kompozitov. Vynikajúce požiarne, dymové a toxické vlastnosti, ako aj prirodzená zvuková izolácia z neho robia vynikajúce riešenie pre malé plavidlá, námorné aplikácie, gondoly veterných turbín, železnice, automobilový priemysel a konštrukciu ľahkých lietadiel.

Vynikajúca absorpcia nárazu a odolnosť voči poškodeniu CoreCork® je prirodzený absorbér energie, ideálny pre nárazy s vysokým nárazom, ako sú konce koľajníc a miesta náchylné na nárazy v autách a železničných vozňoch. Surferi na trhu s plachtami a doskami objavili schopnosť korku absorbovať energiu a znižovať únavu.

Priemyselný kajak využíva prirodzenú schopnosť korku absorbovať nárazy skál a pláže. Neabsorbuje vodu a nehnije Len poškodené alebo krajné korkové bunky absorbujú vodu. CoreCork® je prírodný drevovláknitý materiál s uzavretými bunkami, ktorý neabsorbuje vodu, nehnije a časom sa nerozkladá.

To vedie k obrovským dlhodobým výhodám v porovnaní s konkurenčnými produktmi, ktoré prenášajú vodu a môžu byť náchylné na hnilobu a rozvrhnutie. CoreCork® má vynikajúcu odolnosť voči rastu plesní v porovnaní s inými materiálmi jadra. Úspora času a práce Jednoduché rezanie pomocou štandardných rezných nástrojov a píl.


Navštívte naše sociálne stránky


Máte nejaké otázky? Neváhajte použiť náš webový chat. Môžete sa tiež spýtať na našom kanáli Facebook. Nájdete tu tiež mnoho zaujímavých informácií o korku.

Nezabudnite navštíviť aj náš kanál YouTube. Tam často pridávame hodnotná a zaujímavé videá. Nahrávame informácie o inštalácii a spracovanie korku. Rovnako ako mnoho zaujímavých faktov z neustále sa rozvíjajúceho a čoraz populárnejšieho korku na svete.

Konečne na našej Pinterest stránke nájdete úžasné DIY projekty. Pridávame najzaujímavejšie ručné korky od ľudí z celého sveta a mnoho ďalších. Publikujeme tiež naše materiály o korku. Na Pinterestu nájdete informácie, ktoré nie sú na našom webe alebo na iných stránkach sociálnych médií.


Ďalšie informácie

Hmotnosť35 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Korková rolka NL10 CORECORK 26MX1MX3MM DOPRAVA PRODUKT”