Elastické a odolné doplnky na jogu – vyberte si prírodný korok ky.


Jóga je indická životná filozofia, ktorá vedie k harmónii medzi telom, dušou a duchom. Aby cviky jogy dosiahli zamýšľaný efekt, mali by sa vykonávať s vhodným, kvalitným príslušenstvom.

Je dôležité, aby tieto predmety boli odolné, správne vyladené a stabilné. To sú vlastnosti doplnkov vyrobených z korku.


Ekologické výrobky


Toto príslušenstvo je vyrobené z vysoko stlačeného korkového aglomerátu. Vďaka vysokej hustote tohto materiálu a zodpovedajúcej výrobnej technológii sa korkové výrobky vyznačujú veľmi dobrou trvanlivosťou a stabilitou.

Tieto prírodné, na dotyk príjemné a ekologické výrobky zaisťujú bezpečnosť a pohodlie počas tréningu. Sú vyrobené z elastického materiálu odolného proti deformácii a zaručujú kvalitu dlhodobého používania. Najobľúbenejšie výrobky z korku, ktoré sú pri cvičení jogy nevyhnutné, sú: kocky, podložky, vankúše, kliny, štvrťkruhy.

Napríklad Yoga Pad je ľahký a veľmi originálny vyrobený zo 100% vysoko stlačeného korku. Ideálne ako cestovná obuv – pre všetkých, ktorí sa zúčastňujú jogových workshopov, exkurzií atď. O niečo menšie rozmery ako štandardná tehla, zaoblené hrany a veľmi nízka hmotnosť z neho robia najpohodlnejší prepravný blok. Odporúčame ľuďom, ktorí trénujú individuálne, všetkým, ktorí oceňujú krásne, jednoduché predmety každodennej potreby.


Výhody korku


Veľkou výhodou korkových doplnkov je ich nízka hmotnosť, vďaka ktorej je ich možné ľahko premiestniť a odniesť na hodiny jogy kdekoľvek sú organizované, vrátane exteriéru. Rovnaké tvary kociek, klinov alebo štvrtinových podpätkov a vysoká miera precíznosti ich prevedenia zaisťujú dobrú stabilitu aj napriek nízkej hmotnosti.

Na rozdiel od dreva sa výrobky z korku cítia pohodlnejšie a teplejšie a zároveň sú oveľa ľahšie a odolnejšie voči prehĺbeninám.
Vďaka vodeodolnosti korku sú výrobky z neho nevstrebateľné, a preto odolné voči vlhkosti a plesniam. Môžu byť teda použité a skladované aj za nepriaznivých poveternostných podmienok bez obáv z ich zničenia.

Korkové jogové doplnky sú mimoriadne odolné a trvácne výrobky. Sú určené na individuálne cvičenia, pre ľudí, ktorí si vážia prírodné produkty. Stojí za to použiť tieto ekologické objekty na dosiahnutie harmónie mysle a jasnosti mysle pri cvičení jogy v súlade s prírodou.


Pridaj komentár

X
Objednať vzorky korku
Share via
Copy link